Το Μαζί για το Παιδί συνάντησε την Ελληνική Ομογένεια

Εκδήλωση στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

To Μαζί για το Παιδί παρουσίασε το έργο και τις δράσεις του σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 25 Απριλίου με προσκεκλημένους μέλη της ελληνικής ομογένειας.

Όπως τόνισε ο γενικός πρόξενος Ντίνος Κωνσταντίνου στο καλωσόρισμά του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Το «Μαζί για το Παιδί», είναι ένας φάρος ελπίδας για τη χώρα μας με τις τόσες πολλές ανάγκες. Είναι ένας οργανισμός που πραγματικά αξίζει να στηρίξουμε και να γίνει γνωστό το έργο που επιτελεί στην Ελλάδα. Η ελληνοαμερικανική κοινότητα πραγματικά προσφέρει τα μέγιστα στην Ελλάδα με πολλούς τρόπους. Εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για όλα όσα κάνετε για τον Ελληνισμό που πρέπει να προστατέψουμε. Ο Ελληνισμός επιβάλλεται να παραμείνει ζωντανός και από τις επόμενες γενιές όπως τον κρατάτε εσείς στις καρδιές σας».

Στη συνέχεια, η κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί», παρουσίασε το έργο του οργανισμού, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα βασικά προγράμματά και τις δράσεις του και τόνισε: «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά σε ανάγκη σε κάθε γωνιά της χώρα μας. Μέσα από αυτές τις δράσεις και τα προγράμματα μας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες στα παιδιά και τους νέους ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να γίνουν ισότιμοι πολίτες της παγκόσμιας κοινότητας. Για να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας, χρειαζόμαστε τη βοήθεια των φίλων μας. Είμαι βέβαιη ότι όλοι εσείς που βρίσκεστε εδώ σήμερα μοιράζεστε τις ίδιες σκέψεις μαζί μας. Ευχαριστούμε πολύ τον γενικό πρόξενο Ντίνο Κωνσταντίνου και όλους εσάς που είστε δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια».

Το Μαζί για το Παιδί εκπροσωπήσαν στην εκδήλωση η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος, η κυρία  Έρρικα Οικονόμου, ο κύριος Ιωάννης Παπαδάτος, παιδίατρος και  η κυρία Αθηνά Κωνσταντίνου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού.