Φέτος το Πάσχα, το Μαζί για το Παιδί και τα Mymarket στέκονται στο πλευρό των παιδιών προσφέροντας γεύματα

Κάθε Πάσχα το Μαζί για το Παιδί, μέσω της δράσης «Μαζί τους το Πάσχα» προσκαλεί εταιρείες και ιδιώτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον οργανισμό και να στηρίξουν ευάλωτες οικογένειες και παιδιά. Φέτος, προσφέρουμε γεύματα σε 600 παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές παιδικής προστασίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Το My Market στέκεται αρωγός σε αυτή την πρωτοβουλία και καλύπτει τα γεύματα των 150 παιδιών για έναν μήνα.

Οι δομές παιδικής προστασίας έχουν αυξημένες ανάγκες και αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Η αύξηση των τιμών στα βασικά αγαθά έχει δυσκολέψει περαιτέρω την καθημερινή τους διαχείριση. Στόχος μας είναι να τις ενισχύσουμε και ταυτόχρονα να δώσουμε χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτές.

Τα My market μέσα από το πρόγραμμά εταιρικής υπευθυνότητας «συν-πράττω» που υλοποιούν για 16η συνεχή χρονιά, επιστρέφουν αξία στην τοπική κοινωνία και στέκονται δίπλα στον συνάνθρωπο, στο παιδί και στην οικογένεια, διαχρονικά. Η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί σταθερά αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων στα My market. Μέσω του προγράμματος «συν-πράττω», υλοποιείται ένα πλάνο ενεργειών και πρωτοβουλιών που τηρείται με συνέπεια και ευαισθησία όλα αυτά τα χρόνια. Σε συνεργασία με αξιόλογους φορείς και οργανισμούς, οι οποίοι παρουσιάζουν σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες, τα My market, στηρίζουν έμπρακτα, παιδιά, οικογένειες και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.