Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι δωρεές που καταβάλλονται με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας διεκπεραιώνονται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της τράπεζας Alpha Bank και των υπηρεσιών Paypal και Viva Payments. Καμία συναλλαγή δεν πραγματοποιείται μέσω του παρόντος  διαδικτυακού τόπου.

Για την εξασφάλιση της ασφάλειας των συναλλαγών που πραγματοποιούνται, η υπηρεσία  Alpha e-Commerce χρησιμοποιεί τη μέθοδο κρυπτογράφησης TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). 

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Πολιτική επιστροφής χρημάτων δωρεάς

Τα ποσά των δωρεών που καταβάλλονται στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη στήριξη των δράσεων και των προγραμμάτων που υλοποιεί η Ένωση και τα σωματεία-μέλη της.

Οι δωρεές προς το «Μαζί για το Παιδί» είναι κατ’ αρχήν ανέκκλητες και δεν επιστρέφονται. Kατ’ εξαίρεση, η επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή και μόνο για την περίπτωση κατά την οποία ο δωρητής συμπλήρωσε εσφαλμένα το ποσό της δωρεάς. Σε αυτήν την περίπτωση, ο δωρητής θα πρέπει να υποβάλει, εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την πραγματοποίηση της δωρεάς, σχετικό αίτημα επιστροφής χρημάτων στο «Μαζί για το Παιδί», αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@mazigiatopaidi.gr ή μέσω fax στο 210 74 82 664, όπου θα αναγράφεται το αληθές ποσό της δωρεάς που θέλει να κάνει.

Η επιστροφή του υπερβάλλοντος ποσού θα γίνεται από το Μαζί για το Παιδί κατόπιν συνεννόησης.