Η Visa Hellas παρέδωσε επιταγή 100.000 ευρώ στο «Μαζί για το Παιδί»

Επιταγή των 100.000 ευρώ παρέδωσε ο γενικός διευθυντής της Visa Europe για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, κ.Νίκος Καμπανόπουλος στον πρόεδρο του «Μαζί για το Παιδί», κ. Χρήστο Μπαρτσόκα, σε τελετή που πραγματοποίηθηκε στα γραφεία της Ένωσης.

Ο κ. Μπαρτσόκας δήλωσε: «Χάρη στην ευγενική υποστήριξη της Visa Hellas, το Μαζί για το Παιδί και τα 10 σωματεία που το απαρτίζουν, θα υλοποιήσουν προγράμματα σίτισης απόρων παιδιών και οικογενειών, θα καλυφθούν ανάγκες σε ιατρικό-φαρμακευτικό εξοπλισμό και έξοδα νοσηλείας/θεραπείας νοσούντων άπορων παιδιών  και θα υλοποιηθούν προγράμματα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών με ειδικές ανάγκες. Πρωτοβουλίες σαν και αυτή είναι παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και μας δίνουν τη δυνατότητα να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερα παιδιά και οικογένειες που χρήζουν προστασίας».

Το Μαζί για το Παιδί είναι ένας από τους οργανισμούς που στηρίζει η Visa Hellas. Η εταιρεία θέλοντας να υποστηρίξει το δύσκολο έργο των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, προσφέρει 1.000.000 ευρώ σε 15  φιλανθρωπικούς οργανισμούς πανελλαδικά.

Στην  καμπάνια της Visa Hellas συμμετέχουν όλες οι κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες) των Alpha Bank, Attica Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και της HSBC, χωρίς την επιβάρυνση των κατόχων καρτών ή των εμπόρων.
Για κάθε αγορά που πραγματοποιούν οι κάτοχοι καρτών Visa από τις 11.2.2016 ως τις 30.6.2016 η Visa Hellas σε συνεργασία με τις έξι τράπεζες θα προσφέρει 0,02 ευρώ για καλό σκοπό.