Το PHO3NIX Kids Triathlon, στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί»

Η ομάδα του CGS διοργάνωσε τον 7ο Παιδικό Αγώνα Τριάθλου για την ενίσχυση του «Μαζί για το Παιδί». Πιστή στο ομαδικό πνεύμα του αθλητισμού και του αθλητισμού γενικότερα ως τρόπου ζωής, υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του CGS,  το Σάββατο, 20 Μαΐου, 330 παιδιά από όλα τα σχολεία, τεσσάρων (4) έως  –δεκατριών (13) ετών,  στον καθιερωμένο πλέον και ειδικά σχεδιασμένο “αγώνα” τριάθλου για παιδιά «PHO3NIX Kids Triathlon by Nicola Spirig», που διεξάγεται για 7η χρονιά.

Οι μικροί τριαθλητές συμμετείχαν στη φιλανθρωπική διοργάνωση πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες στο τρέξιμο, την ποδηλασία και το  κολύμπι. Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης από τη συμβολική συμμετοχή των μικρών αθλητών διατέθηκαν για τους σκοπούς του «Μαζί για το Παιδί».

Στόχος της διοργάνωσης ήταν να φέρει σε επαφή τα παιδιά με το μοναδικό κόσμο του πολύ-αγωνίσματος του τριάθλου, προσφέροντας την απόλαυση του «ευ αγωνίζεσθαι» σε όλες της τις διαστάσεις, σε συνδυασμό με την ενίσχυση του «Μαζί για το Παιδί».

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και συνδιοργάνωση του διεθνούς οργανισμού «Phoenix  Foundation/Mana Group». 

Η Αθηνά Κωνσταντίνου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Μαζί για το Παιδί», ανέφερε σε δήλωσή της:
«Εκ μέρους όλων εμάς στο «Μαζί για το Παιδί», θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας, καθώς και το CGS που στηρίζει το έργο μας για μια ακόμη χρονιά. Ευχαριστούμε τους μικρούς αθλητές που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό τον αγώνα. Τα παιδιά στηρίζουν παιδιά σε ανάγκη, μέσω του αθλητισμού! »

O Χρήστος Γείτονας- Διευθύνων Σύμβουλος του CGS και Πρόεδρος της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, σε δήλωσή του είπε:
«Δεν έχω λόγια για να συγχαρώ κάθε έναν από τους 330 μικρούς τριαθλητές που συμμετείχαν  στο 7ο Kids Triathlon! Είναι συναρπαστικό τι μπορεί να καταφέρει μια δεμένη ομάδα ανθρώπων, στο πλαίσιο της καλλιέργειας αγωνιστικού ήθους και εθελοντισμού, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για καλό. Ευχαριστούμε τους δεκάδες εθελοντές, που συνέβαλαν στη διοργάνωση και έγιναν μέλη της αθλητικής μας οικογένειας».