Στηρίξτε την υποψηφιότητα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στα Bravo Awards

Στηρίξτε την υποψηφιότητα του «Μαζί για το Παιδί» στα φετινά  Bravo Awards για το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι».  Με ένα κλικ εδώ δείχνετε την εμπιστοσύνη σας στο δύσκολο έργο μας.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», να δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφάλειας για τους φορείς παιδικής προστασίας στην Ελλάδα από το 2012.

Το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι»

Το «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», υλοποιείται από την  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και τη στήριξη φορέων παιδικής προστασίας σε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2012  όταν η οικονομική κρίση στην Ελλάδα βρισκόταν στο απόγειό της, πλήττοντας σοβαρά τη βιωσιμότητα φορέων παιδικής προστασίας.  

Με σκοπό την ενίσχυση φορέων παιδικής προστασίας και την αδιάληπτη παροχή βοήθειας στον ευάλωτο πληθυσμό που εξυπηρετούν, η Ένωση έκανε πράξη τη φιλοσοφία της «η ισχύς εν τη ενώσει» και δημιούργησε έναν κόμβο δικτύωσης προϊοντικής βοήθειας προκειμένου να εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες που είχαν δημιουργηθεί εκείνη την περίοδο σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 

Κόμβος στήριξης για φορείς παιδικής προστασίας

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» λάμβανε δωρεές σε είδος από εταιρείες και ιδιώτες και τις διοχέτευε βάσει καταγεγραμμένων αναγκών στους φορείς που εξυπηρετούσε αρχικά στην Αττική. Από το 2012 έως το 2015 η Ένωση βοηθούσε πέραν των σωματείων μελών της 50 περίπου επιπλέον φορείς παιδικής προστασίας στην Αττική.

Από το 2015 πανελλαδική εμβέλεια

Από το 2015 η υπηρεσία αυτή απέκτησε πανελλαδική εμβέλεια, καθώς η Ένωση, με ίδια μέσα, άρχισε να οργανώνει ταξίδια σε όλους τους νομούς της Ελλάδας, μια φορά το χρόνο, προκειμένου να επισκεφτεί, να ενισχύσει και να γνωρίσει από κοντά περισσότερους από  200 φορείς παιδικής προστασίας που είχαν αιτηθεί βοήθεια.

Από το 2012 στο σήμερα

Χάρη σε αυτή την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το 2012  η Ένωση συνεργάζεται ενεργά και σταθερά με περισσότερους από 200 φορείς παιδικής προστασίας πανελλαδικά, επεκτείνοντας τις συνεργασίες της με πολλούς από αυτούς και σε άλλα επίπεδα.

Με ένα κλικ

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να αναγνωρίσετε την δεκαετή προσπάθεια του συγκεκριμένου εγχειρήματος προκειμένου να διακριθεί στον θεσμό των Bravo Awards.

Ψηφίστε εδώ