Θεατρική παράσταση για το Νεανικό Διαβήτη από την Κάρμεν Ρουγγέρη

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, 11:00  & 15.00 μια μοναδική θεατρική παράσταση που έγραψε η Κάρμεν Ρουγγέρη αποκλειστικά για την Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ), μέλος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, αποδίδοντας με μοναδικό και ιδιαίτερα θεατρικό τρόπο τη γλυκιά ιστορία ενός παιδιού με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, η οποία μεταμορφώνεται σε μια μαγική ιστορία με παραμυθένιους ήρωες και νότες.

Ένα ξεχωριστό έργο, διδακτικό, πλούσιο σε μουσική και χορό που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον Παιδικό Διαβήτη, αναδεικνύοντας τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, την συνύπαρξη και τις αξίες της ζωής.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, που μαγεύει μικρούς και μεγάλους με την 25η πλούσια εμπειρία της στο παιδικό θέατρο, μαζί με τους ταλαντούχους συνεργάτες της, ζωντανεύει επί σκηνής τον Παιδικό Διαβήτη, ταξιδεύοντας παράλληλα τους θεατές στον κόσμο των συναισθημάτων.

Η παράσταση είναι πηγή πληροφόρησης. Τα παιδιά στέλνουν μηνύματα, διδάγματα και βοηθούν στην αποδόμηση εσφαλμένων αντιλήψεων, συμπεριφορών, φόβων και προκαταλήψεων απέναντι στα άτομα με Διαβήτη τύπου 1.

Απευθύνεται στα παιδιά και νέους με Διαβήτη τύπου 1, σε όλους τους μαθητές, σε εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες υγείας αλλά και σε όποιον θέλει να ταξιδέψει θεατρικά στον κόσμο του Παιδικού Διαβήτη που ζει ανάμεσά μας αγγίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερα άτομα.

ΔΥΟ μόνο ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : Σάββατο 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, 11:00πμ & 3:00μμ

Διάρκεια παράστασης: 90’

Tόπος: Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ (Πειραιώς 115 Γκάζι, Αθήνα)

Τιμές εισιτηρίων:

· Γενική είσοδος 10€

· Σχολεία (άνω των 25 ατόμων) : 8€

· Ανέργων (με την επίδειξη κάρτας στην είσοδο): 8€

· Φοιτητικά (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας στην είσοδο): 8€

** Κατά την προσέλευση στην παράσταση, είναι απαραίτητη η επίδειξη του εκτυπωμένου εισιτηρίου.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΔΩ