Φιλανθρωπικό δείπνο με τον πρεσβευτή της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Στέφανο Τσιτσιπά

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον διεθνούς φήμης αθλητή, Στέφανο Τσιτσιπά, την Πέμπτη 12  Σεπτεμβρίου, σε φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε προς τιμήν του.

Καλεσμένοι από τους  χώρους του επιχειρείν, της επιστήμης,  της ναυτιλίας, του πολιτισμού, της πολιτικής και της δημοσιογραφίας  με κοινό παρανομαστή την αγάπη και τον ενθουσιασμό  τους για το τένις, έδωσαν το παρόν στο ΤΑΤΟΪ Club, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να συζητήσουν με τον διεθνή αθλητή.  Ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, ήταν συντονιστής της βραδιάς  η οποία έκλεισε με δημοπρασία δώρων. 

Όπως δήλωσε η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της  Ένωσης  «Μαζί για το Παιδί», είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε δίπλα μας τον Στέφανο Τσιτσιπά έναν διεθνούς εμβέλειας αθλητή που μας κάνει υπερήφανους. Ο Στέφανος έχει έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του πρεσβευτή της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ένας ρόλος που δείχνει την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του να προσφέρει στις νεότερες γενιές. 

«Είναι καθήκον μου να συμβάλλω στις προσπάθειες του Μαζί για το Παιδί» 

O Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως είναι χαρούμενος που είναι πρεσβευτής της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Γνώρισα τους ανθρώπους του Μαζί για το Παιδί και με ενέπνευσε το έργο που προσφέρουν σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη στην Ελλάδα. Υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους. Πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να συμβάλλω στις προσπάθειες που γίνονται για αυτά τα παιδιά».

Χορηγοί και Υποστηρικτές της Εκδήλωσης

Ευχαριστούμε το TATOΪ Club για την υποστήριξή του σκοπού μας, τόσο με τη φιλοξενία της εκδήλωσης όσο και για την παροχή του δείπνου.Θερμές ευχαριστίες στην Moët & Chandon που πιστή στην φιλανθρωπική της πρωτοβουλία “toast for a cause”, στήριξε την εκδήλωση, προσφέροντας τα ποτά της βραδιάς. Η προσφορά των  ανθοσυνθέσεων ήταν από τον Pavlos-The Flower Workshop.