Το Μαζί για το Παιδί και το BEN’S ORIGINAL™ στρώνουν το τραπέζι

Το «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με το Ben’s Original™ δεσμεύονται για τη δημιουργία ευκαιριών ενίσχυσης της συμπερίληψης με στόχο έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς, συνεχίζοντας τη δράση για στήριξη της νέας ομάδας υποψήφιων νεαρών σεφ και το 2024, που στηρίζει ο οργανισμός. Ήδη, στα πρώτα δύο χρόνια της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας συμπερίληψης, δόθηκε η δυνατότητα σε 20 νέες και νέους να παρακολουθήσουν σεμινάρια μαγειρικής, βάζοντας τις βάσεις για το επαγγελματικό μέλλον τους.

Από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μάϊου, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων Ben’s Original™ θα δοθούν για τις δωρεάν υποτροφίες σπουδών μαγειρικής σε νέους που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί». Με τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές, όχι μόνο θα προμηθεύονται τα προϊόντα που χρειάζονται αλλά θα αποτελούν και οι ίδιοι μέρος αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας. .

Για ακόμα μία χρονιά δόθηκαν στο «Μαζί για το Παιδί » 20.000 μερίδες εκλεκτό, θρεπτικό ρύζι για την κάλυψη των αναγκών σίτισης 460 ανήλικων παιδιών που ζουν σε φορείς παιδικής προστασίας που στηρίζει ο οργανισμός.

Όπως δήλωσε ο Άλκης Γέραλης, General Manager Mars Multisales South Europe για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, «Η καμπάνια μας ‘Είμαστε όλοι original!’για ένα μέλλον συμπερίληψης χωρίς αποκλεισμούς δεν περιορίζεται σε ένα απλό σύνθημα. Αντίθετα, αποτελεί ανάληψη ευθύνης απέναντι σε παιδιά και νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας προκειμένου να διεκδικήσουν ισότιμα ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για τις 28 υποτροφίες που έχουμε διαθέσει μέχρι σήμερα και για τους νεαρούς και νεαρές σεφ μας που βλέπουν ήδη τη ζωή τους να αλλάζει!»

Από την πλευρά της, η Λουκία Τερτίπη, Κοινωνική Λειτουργός, Υπεύθυνη του προγράμματος στήριξης ευάλωτων οικογενειών του «Μαζί για το Παιδί» ευχαρίστησε το Ben’s Original™ για την προσφορά του και επισήμανε τον σημαντικό ρόλο των πρωτοβουλιών που προωθούν ισότιμες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των νέων ανθρώπων.