100.000 πάνες για μωρά που έχουν ανάγκη

Το «Μαζί για το Παιδί» ενώνει τις δυνάμεις του με τα Pampers, προσφέροντας 100.000 πάνες σε μωρά που έχουν ανάγκη, σε ιδρύματα και φορείς παιδικής προστασίας σε όλη την Ελλάδα. Μαζί δημιουργούν μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και υποστήριξης, που θα τυλίξει αυτά τα μωρά με ζεστασιά, ανάγοντας κάθε πάνα σε σύμβολο φροντίδας.

Κάθε λεπτό  267 νεογέννητα έρχονται στον κόσμο, 16.041 κάθε ώρα, 385.000 κάθε μέρα. Κάθε ένα από αυτά αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Δεν έχει όμως, κάθε μωρό το ίδιο ξεκίνημα. Για τον λόγο αυτό, το «Μαζί για το Παιδί» που στηρίζει ευάλωτα παιδιά από το 1996  χρόνια συνεργάζεται με τα Pampers με σκοπό να διανείμουν 100.000 πάνες σε οικογένειες, που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Pampers που γίνεται αρωγός στο έργο μας βοηθώντας να στηρίξουμε βρέφη και τις οικογένειες τους που βρίσκονται σε ανάγκη. Με 28 χρόνια πορείας, το «Μαζί για το Παιδί», στοχεύει να εξασφαλίσει πως κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει πρόσβαση στα βασικά αγαθά προκειμένου να μεγαλώσει σωστά. Στόχος μας μέσα από την κοινή αυτή δράση, είναι να επεκτείνουμε το δίκτυ βοήθειας και να αγκαλιάσουμε όσα περισσότερα βρέφη μπορούμε.» ανέφερε η κυρία Ματίνα Αντωνίου,  κοινωνική λειτουργός, υπεύθυνη του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» του «Μαζί για το Παιδί».