Τελετή παράδοσης των 29.543 ευρώ στο «Μαζί για το Παιδί»

Στο 7ο No Finish Line Athens, 8.000 δρομείς διένυσαν 93.954 χιλιόμετρα αλληλεγγύης αφιερωμένα στο “Μαζί για το Παιδί” στην διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στον χώρο της Αγοράς του ΟΑΚΑ.

Τα χιλιόμετρα του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα της πόλης μεταφράστηκαν σε 29.543 ευρώ τα οποία θα διατεθούν για την στήριξη ευάλωτων μονογονεϊκών οικογενειών με ανήλικα παιδιά.

Η τελετή παράδοσης της επιταγής έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Moxy Athens» την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 έδωσαν το «παρών» όλοι όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της κορυφαίας φιλανθρωπικής αθλητικής διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε για 7η συνεχή χρονιά στην Αθήνα.

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, της Υφυπουργού Παιδείας, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, του Προέδρου της ΔΟΑ, κ. Ισίδωρου Κούβελου, της Αντιπεριφερειάρχη Αττικής, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, των Πρεσβευτών του No Finish Line Athens, κ. Κατερίνα Θάνου και κ. Σπύρο Ανδριόπουλο, η Πρόεδρος του No Finish Line Athens, κ. Σοφία Κέδε, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του διεθνή οργανισμού No Finish Line International, κ. Γιάννη Νικολάου παρέδωσαν την επιταγή στην Πρόεδρο του «Μαζί για το Παιδί», κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, με στόχο την ενίσχυση των μονογονεϊκών οικογενειών με ανήλικα παιδιά.

Παράλληλα βραβεύτηκαν οι πρώτες ομάδες σε χιλιόμετρα προσφοράς αλλά και όσοι διακρίθηκαν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, ενώ για την προσφορά τους στην διοργάνωση τιμήθηκαν οι χορηγοί και υποστηρικτές για την συνεπή και πολύτιμη στήριξη του No Finish Line Athens.

Η πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί», κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, υπογράμμισε: 
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Νικολάου, την Σοφία Κέδε και στην καταπληκτική ομάδα που έχουν, και φυσικά ευχαριστώ στους χορηγούς αλλά και στον κόσμο που ήρθε και έτρεξε. Μεγάλοι και μικροί, άνθρωποι που ήρθαν σε αμαξίδιο, ή με τα παιδιά τους και συμμετείχαν στον αγώνα. 
Είναι η 7η χρονιά που πραγματοποιείται αυτή η διοργάνωση. Το «Μαζί με το Παιδί» βοηθάει περίπου 30.000 παιδιά το χρόνο. Έχουμε πολλά προγράμματα, ενώ τα φετινά έσοδα από τον αγώνα θα πάνε για την στήριξη των ευάλωτων μονογονεϊκών οικογενειών που έχουν μικρά παιδιά
». 

Η Πρόεδρος του No Finish Line Athens, κ. Σοφία Κέδε στάθηκε στο πλήθος συμμετοχών που συμμετείχαν στην διοργάνωση, σημειώνοντας: 
«Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε καταφέρει την 7η χρονιά να έχουμε τις περισσότερες ομάδες. Όλοι μαζί και κυρίως οι συμμετέχοντες που παίρνετε ή δε παίρνετε βραβεία διανύοντας λίγα ή πολλά χιλιόμετρα βοηθάμε αυτά τα παιδιά που μόλις ανέφερε η κ. Μαρτίνου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι πολύ σημαντικό που το No Finish Line που ξεκίνησε από το Μονακό στη Νότια Γαλλία, μετά από πολλά χρόνια ήρθε στην Αθήνα το 2017, χάρη στους χορηγούς μας και σε εσάς που το αγαπήσατε και το αγκαλιάσατε αλλά και πολλούς σημαντικούς ανθρώπους που είναι μαζί μας σήμερα». 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του διεθνή οργανισμού No Finish Line International, κ. Γιάννης Νικολάου τόνισε με νόημα: 
«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς φέτος ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία στις συμμετοχές ομάδων και μεμονωμένων δρομέων στην 7η διοργάνωση No Finish Line Athens. Όμως τα ρεκόρ είναι για να «σπάνε» και με αρωγούς όλους εσάς τους χορηγούς μας αλλά και τους απλούς υποστηρικτές του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου της χώρας, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να θέσουμε ακόμη υψηλότερους στόχους για τη νέα χρονιά, ούτως ώστε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο έργο της ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους είστε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίζουμε όλοι μαζί να δουλεύουμε προκειμένου να συνεισφέρουμε μέσω της διοργάνωσης στην ελληνική κοινωνία».