Νέα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από το Συμβουλευτικό μας Κέντρο

Mε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,το Συμβουλευτικό μας Κέντρο,  διοργανώνει δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για μητέρες/γονείς με τα εξής θέματα:

1) «Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς & η σημασία του προγράμματος στην ψυχο-συναισθηματική εξέλιξη των παιδιών»,  Τετάρτη  23 Σεπτεμβρίου 2015, 17:30-19:30, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης).

Στόχος του σεμιναρίου είναι, μέσα από τη συζήτηση, να απαντήσουμε στα θέματα που απασχολούν τους γονείς με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και να διερευνήσουμε τρόπους καλύτερου προγραμματισμού και οργάνωσης του διαβάσματος των παιδιών. Επίσης, θα συζητηθούν τα οφέλη ενός καλού προγραμματισμού στην ψυχο-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. 

2) «Διάβασμα και ρόλος/εμπλοκή των γονέων», Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015, 17:30- 19:30, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης).

«Πόσο πρέπει να εμπλέκονται οι γονείς στη μελέτη των παιδιών τους;»
«Ποια προσέγγιση είναι πιο ωφέλιμη για το παιδί;»
«Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί αρνείται να διαβάσει;»

Στόχος του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν λειτουργικοί τρόποι εμπλοκής των γονέων στη διαδικασία της μάθησης με στόχο την ενίσχυση της αυτονομίας και της αυτοεκτίμησης των παιδιών. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας. Υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης παιδιών 3 ετών και άνω κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Πληροφορίες στην Πανελλαδική Τηλεφωνική  Γραμμή 115 25  & στο email:  11525@mazigiatopaidi.gr