«Οικονομική κρίση, ψυχικές επιπτώσεις & διαχείριση στην οικογένεια» | Σεμινάριο Γονέων

To Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς με θέμα «Οικονομική κρίση, ψυχικές επιπτώσεις και διαχείριση στην οικογένεια» την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, 11:00-13:00, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, Σταθμός Λαρίσης (πλησίον Σταθμού Μετρό).

Η οικονομική κρίση που πλήττει την ελληνική κοινωνία, έχει αδιαμφισβήτητα πολλαπλές και διαφορετικές επιπτώσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
• Πώς επηρεάζεται η οικογένεια;
• Πώς μπορούν οι γονείς να διαχειριστούν όλες τις αλλαγές που προκύπτουν στην καθημερινότητα τους;
• Ποιες είναι οι ψυχικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει π.χ. η απώλεια εργασίας των γονιών τόσο στους ίδιους όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας;
• Πώς μπορούν οι γονείς να μιλήσουν για την κρίση στα παιδιά τους;

Στόχος του σεμιναρίου είναι ο εντοπισμός, η αναγνώριση και η διερεύνηση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης στην οικογένεια σήμερα. Θα συζητηθούν τρόποι διαχείρισης των επιπτώσεων και ενίσχυσης των γονιών σε ατομικό επίπεδο και υποστήριξής τους στο ρόλο τους ως γονείς.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε έγκαιρα για την παρουσία σας. Φύλαξη παιδιών από 3 ετών και άνω στο χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 & στο email :  grammi@mazigiatopaidi.gr