Τρέξαμε για καλό σκοπό!

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες του  Live Well Event,  που διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Απριλίου στην Πλατεία Συντάγματος. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν, περπάτησαν και έκαναν ποδήλατο στο ηλιόλουστο και ανοιξιάτικο κέντρο της Αθήνας.  Η διοργάνωση περιλάμβανε και χρονομετρημένη διαδρομή, με κόστος  5 Ευρώ για κάθε συμμετέχοντα, το οποίο διατέθηκε εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Μαζί μας έτρεξαν υποστηρίζοντας τον σκοπό και οι πρεσβευτές της Ένωσης: Nίκος Συρανίδης (Χρυσός Ολυμπιονίκης Συγχρονισμένων Καταδύσεων), Εύη Μωραϊτίδου (Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης), Εύα Αντωνοπούλου (Δημοσιογράφος), Βούλα Κοζομπόλη (Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης), Γιώργος Ντάβλας, Χριστίνα Αλεξανιάν (Ηθοποιός), Κωνσταντίνος Καζάκος (Ηθοποιός), Μιχάλης Μαρίνος (Ηθοποιός) και Γιάννης Σταθόπουλος (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ολυμπιονικών Ελλάδος)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκπρόσωποι της  Ένωσης ενημέρωναν επισκέπτες και συμμετέχοντες για τις δράσεις και τα προγράμματά της σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Συντάγματος.  

Η διοργάνωση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) του Δήμου Αθηναίων. Την εκδήλωση παρουσίασαν, με κέφι και ενέργεια, η  Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη, συνδυάζοντας την παρουσίαση με ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Η NN Hellas για κάθε έναν πρεσβευτή του «Μαζί για το Παιδί» που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, πραγματοποίησε χρηματική δωρεά για την ενίσχυση της Ένωσης.