«Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!»

Το ΚΕΑ-ΧΑΡΑ και η Εταιρεία Προστασία Σπαστικών, μέλη της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», είναι ένα από τα πέντε σωματεία-ιδρύματα που στηρίζει η ΝΟΥΝΟΥ με το νέο της  προγράμμα «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!».  Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες 1.000 παιδιών προσφέροντας συνολικά 250.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ σε όλα τα παιδιά που ζουν στα επιλεγμένα πέντε ιδρύματα.

Παράλληλα, με τη προσφορά σε είδος, μέσω του www.enapotirigala.gr το ΝΟΥΝΟΥ δίνει την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν έμπρακτα αγάπη, αφιερώνοντας μια δική τους δημιουργία (ζωγραφιά, κατασκευή, ευχή) στα παιδιά. Το ΝΟΥΝΟΥ θα μετατρέψει τις αφιερώσεις σε έμπρακτη κίνηση αγάπης, (ημερολόγια, κάρτες, αφίσες) που θα μοιράσει στα παιδιά όταν τα επισκεφθεί στο χώρο τους, αλλά και θα ενισχύσει τα bazaar των συγκεκριμένων ιδρυμάτων στις γιορτές.

Όλοι μαζί παρέα μπορούμε να χαρίσουμε περισσότερη αγάπη, αφιερώνοντας μια δημιουργία (ζωγραφιά, κατασκευή, ευχή) στα παιδιά, μέσα από την ειδική εφαρμογή (app) στο enapotirigala.gr