Ένα ανακαινισμένο γήπεδο για τα παιδιά των Σαπών Ροδόπης

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και η bwin ανακατασκεύασαν πλήρως ένα γήπεδο στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών στην ακριτική Ροδόπη. 

Πλέον, οι 128 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σαπών, θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν σε ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ, μιας και επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις μπάσκετ, έγινε αντικατάσταση ταμπλό-στεφανιών, τοποθετήθηκαν προστατευτικά στρώματα για τις μπασκέτες, ενώ τοποθετήθηκαν και τα απαιτούμενα διχτάκια.

Με σεβασμό προς τους μαθητές και το σχολικό περιβάλλον, οι εργασίες για την ολοκλήρωση ενός χρηστικού και ασφαλούς γηπέδου, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στα εγκαίνια που έγιναν στις 3 Οκτωβρίου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, Ντίνος Χαριτόπουλος, ο διευθυντής του σχολείου Σωκράτης Δωρόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου και η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου.

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε: «Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό ανακατασκευάσαμε ένα ακόμη γήπεδο με την πολύτιμη στήριξη της bwin. Στους μικρούς μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών, στην ακριτική Ροδόπη, παρέχουμε από κοινού, ένα ασφαλές περιβάλλον για άθληση και παιχνίδι, απαραίτητα για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία αλλά και την εξέλιξη τους. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει, με την ευγενική υποστήριξη της bwin, να παραδώσουμε περισσότερα από 3.000 τ.μ. γηπέδων σε διαφορετικά σημεία της χώρας μας και συνεχίζουμε!».

Η Ιωάννα Μπερίου, διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της bwin Greece, τόνισε: «Είμαστε υπερήφανοι γι αυτό το project, το οποίο υλοποιεί ανακατασκευές γηπέδων σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε ανακατασκευάσει συνολικά οκτώ γήπεδα, δύο στο Διδυμότειχο, τρία στη Σαμοθράκη, ένα στο Κιάτο Κορινθίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραδώσαμε το πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο του Διαπολιτιστικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών. Σκοπός της bwin είναι να δώσει πρόσβαση στον αθλητισμό σε κάθε παιδί της χώρας και να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά.