Το «Μαζί για το Παιδί» σας καλεί σε γιορτή για την προσφορά και τον εθελοντισμό!

To «Μαζί για το Παιδί» επισκέφθηκε την Κρήτη για να διανείμει δωρεάν  καινούργια παπούτσια TOMS σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψης διοργανώθηκε γιορτή προσφοράς και εθελοντισμού  για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της Ένωσης στο κατάστημα Cosmos Sport  στο Ηράκλειο με την συμμετοχή της TOMS και την υποστήριξη του Radio Family 89,5.

Πιστό στο ραντεβού του με τα παιδιά, το «Μαζί για το Παιδί» επισκέφθηκε για 2η συνεχή χρονιά Οργανώσεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες Δημοσίων Φορέων, που στηρίζουν φτωχά παιδιά  σε όλη την Ελλάδα, διανέμοντας δωρεάν καινούργια παπούτσια TOMS, με σκοπό να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε στο σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από τη χρήση χρησιμοποιημένων ή ακατάλληλων παπουτσιών.

Με την πολύτιμη βοήθεια των καταστημάτων COSMOS SPORT που κάλυψαν όλα τα έξοδα της διανομής στην Κρήτη, το «Μαζί για το Παιδί» επισκέφθηκε από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου, δομές στους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανιών και μοίρασε παπούτσια  με την ευγενική δωρεά της εταιρείας TOMS.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει περισσότερα για το έργο του «Μαζί για το Παιδί» και τα ταξίδια διανομών σε όλη την Ελλάδα, σε μια εκδήλωση που φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο κατάστημα Cosmos Sport στα Λιοντάρια Ηρακλείου,όπου το Radio Family 89,5 εξέπεμψε ζωντανά, ενώ παράλληλα υπήρχε face painting για τους μικρούς μας φίλους, μπαλόνια και άλλες εκπλήξεις. Στην παρέα βρέθηκε η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς Μπρούσκο, Ελένη Βαϊτσου.