Χιλιάδες ευχές παιδιών του «Μαζί για το παιδί» γίνονται πραγματικότητα με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ, για τρίτη χρονιά, συνεχίζει τη μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης και καλεί όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια, που έχουν ζωγραφίσει τα παιδιά που υποστηρίζουν τα σωματεία του «Μαζί για το Παιδί», για να δουν τη χριστουγεννιάτικη τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα.

H καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 στις τέσσερις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

 

Χιλιάδες παιδιά έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και έχουν γράψει τη δική τους χριστουγεννιάτικη ευχή. Όσοι βρεθούν στα τέσσερα πολυκαταστήματα έχουν τη δυνατότητα να δουν αυτές τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται. Με την παράδοση του δώρου, στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς του, υλοποιεί έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

O κ.Γιώργος Παπαδάκης, μέλος της του  ΔΣ του «Μαζί για το Παιδί», σημείωσε: «Το πάντρεμα που έχει κατορθώσει να κάνει ο ΟΠΑΠ με αυτή την έξυπνη ιδέα που εφέτος υλοποιείται για τρίτη χρονιά, έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στα ίδια τα παιδιά. Κι εμείς έχουμε χαρά για αυτό. Παρότι αντιμετωπίσαμε με επιφυλακτικότητα και διστακτικότητα την ενέργεια της πρώτης χρονιάς κι αναρωτιόμασταν πώς θα γίνει όλο αυτό, εφέτος είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει ακόμη περισσότερο».

Λεζάντα φωτογραφίας: Πετρ Ματεγιόφσκι (Petr Matejovsky, Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ ), Έλσα Σταθοπούλου (Διευθύντρια Marketing & Εύρεσης Πόρων των παιδικών χωριών SOS), Ελένη Μενεγάκη, Γιώργος Παπαδάκης (Μέλος του ΔΣ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»)