Μαζί, αγκαλιάζουμε 400 συνανθρώπους μας με τα ανήλικα παιδιά τους

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με την  στήριξη ιδιωτών και εταιρειών συγκέντρωσε το ποσό των 117.978,90€  μέσω της καμπάνιας «Μαζί, φροντίζουμε τη σίτιση τους» που υλοποιήθηκε την περίοδο των εορτών εξασφαλίζοντας την ένταξη 400 συνανθρώπων μας που βιώνουν την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό σε πρόγραμμα σίτισης.

Η ανταπόκρισή ήταν συγκινητική και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι, όλοι Μαζί, μπορούμε να κάνουμε μικρά καθημερινά θαύματα. Χάρη στην προσπάθεια και την συνεισφορά όλων, ο στόχος επιτευχθεί, προσφέροντας ανακούφιση και φροντίδα σε δεκάδες και εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειες τους.

Η  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τις βαθιές της ευχαριστίες σε όλους τους ιδιώτες αλλά και τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου που «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία της.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία efood που συνέβαλε σημαντικά στην συγκεκριμένη καμπάνια με δωρεά ύψους 20.356€, καθώς και σε όλες τις εταιρείες που υποστήριξαν την προσπάθειά του «Μαζί για το Παιδί»  και αυτές τις γιορτές.

Αναλυτικά  οι εταιρείες που μας στήριξαν:
ABN AMRO,  BLUEHOUSE ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., Cosmomed, Cosmos Aluminium AE, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΕΕ, ΔΕΔΔΗΕ  DIMAND AE, ECONOMOU INTERNATIONAL SHIPPING AGENCIES, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΥΔΑΠ, GENESIS Pharma, Hansaplast, Hellafarm, Hotel Mediterranee Patras, Intracom Holdings, Intradevelopment, Intrakat, kariera.gr, Kleemann, M.ROUMBOULAKIS S.A, Metrolab, Polygreen Polyeco, PwC, Sani Resort/ Ikos Resorts, SIGMA SECURITY- Χ.ΦΕΙΔΑΣ ΑΒΕΕ, , Μπάρμπα Στάθης, Νέα Οδός, Οικογένεια Χριστοδούλου, Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, Toyota Material Handling Greece, Upstream,

Ευχαριστούμε επίσης το MEGA και τον Love FM που αγκάλιασαν και πρόβαλαν την καμπάνια μας.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων οικογενειών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»
Στο πρόγραμμα στήριξης  ευάλωτων οικογενειών εντάσσονται για τουλάχιστον 6 μήνες, οικογένειες με ανήλικα παιδιά βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων, έπειτα από παραπομπή από δήμους και άλλες κοινωνικές υπηρεσίες φορέων και ιδρυμάτων προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης, ιεραρχεί τα αιτήματα για υποστήριξη και εντάσσει στο πρόγραμμα οικογένειες, βάσει αξιοκρατικών κριτηρίων, ακολουθώντας διαφανείς διαδικασίες.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται, οι οικογένειες με την μεγαλύτερη ευαλωτότητα, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας και πολιτικών πεποιθήσεων. Οι συγκεκριμένες οικογένειες, κατά τη διάρκεια των 6 μηνών, λαμβάνουν από την κοινωνική υπηρεσία του «Μαζί για το Παιδί»  διατακτικές τροφής σε συνεργασία με επιλεγμένες αλυσίδες τροφίμων πανελλαδικά, ψυχολογική στήριξη και στήριξη για την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Το 2021, με τη δική σας βοήθεια, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κατάφερε να εντάξει σε πρόγραμμα σίτισης 882 ωφελούμενους εκ των οποίων, 540 παιδιά.