Ένα υπέροχο βράδυ με τον Διονύση Σαββόπουλο

«50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ για τα παιδιά της
ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, η Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Ηρώδειο, για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός τριών γενιών Ελλήνων, κατάφερε για άλλη μια φορά «Να μας πάρει μακριά», σε μια επετειακή συναυλία, για τα 50 χρόνια του στο τραγούδι.

Μαζί του επί σκηνής, η εξαιρετκή Ορχήστρα των Κυκλάδων, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ταξίδεψε από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς και οι σολίστ Γιώτης Κιουρτσόγλου, Ορέστης Πλακίδης και Βαγγέλης Καρίπης.

Η βραδιά ήταν μαγική, με το Διονύση Σαββόπουλο  να ξεσηκώνει το κοινό του Ηρωδείου με το κέφι και την ενέργειά του, αλλά και με τη βοήθεια τριών μεγάλων ερμηνευτριών που τίμησαν την Ένωση με την παρουσία τους, οι κυρίες Μαρία Φαραντούρη, Μελίνα Κανά και Βασιλική Καρακώστα, χάρισαν αξέχαστες ερμηνείες στους 4.000 παρευρισκόμενους, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις της βραδιάς, με την εκπληκτική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού και την Παιδική Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Νέας Γενιάς Ζηρίδη να κλέβουν την παράσταση, δίνοντας εξαιρετικές ερμηνείες και προσφέροντας μια τρυφερή παιδική νότα στην εκδήλωση, αντίστοιχα.

Το ενθουσιώδες κοινό του Ηρωδείου, τραγούδησε τους γνώριμους στίχους του μεγάλου τραγουδοποιού και απόλαυσε μια μοναδική μουσική βραδιά ενισχύοντας ταυτόχρονα το σοβαρό έργο, της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και των 10 σωματείων της, για τα παιδιά σε ανάγκη. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, καθώς και όλους όσους έσπευσαν να παραστούν και να την τιμήσουν με την παρουσία τους, για άλλη μια χρονιά! Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία εδώ