Η Visa Hellas στηρίζει το Μαζί για το Παιδί

Το Μαζί για το Παιδί είναι ένας από τους οργανισμούς που στηρίζει η Visa Hellas. Η εταιρεία θέλοντας να υποστηρίξει το δύσκολο έργο των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, προσφέρει 1.000.000€ σε 15 οργανισμούς πανελλαδικά.

Χάρη στην υποστήριξη της Visa Hellas, το Μαζί για το Παιδί και τα 10 σωματεία που το απαρτίζουν, θα υλοποιήσουν προγράμματα σίτισης απόρων παιδιών και οικογενειών, θα καλυφθούν ανάγκες σε ιατρικό-φαρμακευτικό εξοπλισμό και έξοδα νοσηλείας/θεραπείας νοσούντων άπορων παιδιών  και θα υλοποιηθούν προγράμματα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα, για αγορές με κάρτες Visa, θα διατίθεται στους υποστηριζόμενους οργανισμούς, ποσό δύο λεπτών του ευρώ ανά συναλλαγή και μέχρι του συνολικού ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Η δράση χρηματοδοτείται από την Visa και τις συνεργαζόμενες τράπεζες (ALPHA BANK, Τράπεζα Αττικής, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank, HSBC και Τράπεζα Πειραιώς), χωρίς την επιβάρυνση των κατόχων καρτών ή των εμπόρων.

Οι οργανισμοί που θα υποστηριχθούν είναι: Tο Χαμόγελο του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία, Μαζί για το Παιδί, Η Κιβωτός του Κόσμου, Δεσμός, Περπατώ / ΚΕΑΔΑ, Hellenic Hope, Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα, PRAKSIS, Tο Εργαστήρι, Παιδικό χωριό Φίλυρο, Περιοδικό Δρόμου Σχεδία, Μαργαρίτα, Γέφυρα Ζωής.H επιλογή των φορέων έγινε μετά από διαμόρφωση συγκεκριμένων κριτηρίων μεταξύ των τραπεζών και της Visa Europe.

Και η πιο μικρή κίνηση μια μεγάλη αλλαγή!

Δείτε το σχετικό βίντεο.