Τhe Enterprise Tour Golf Event | Ένα τουρνουά γκολφ για καλό σκοπό

Ο πρώτος αγώνας του «The Enterprise Tour Golf Event» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 στο γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Περισσότερα από 100 διακεκριμένα στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδας θα σχηματίσουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων και θα αγωνιστούν διεκδικώντας τη νίκη και ένα από τα πολλά challenges και βραβεία του αγώνα, ενισχύοντας παράλληλα το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Επιπλέον, το βράδυ του Gala dinner, συμμετέχοντες και καλεσμένοι που υπολογίζονται να είναι περίπου 500, θα έχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ θα μοιραστούν περισσότερα από 100 δώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το Τουρνουά Γκόλφ, απευθύνεται στα στελέχη της ναυτιλιακής, βιομηχανικής, κατασκευαστικής και της επιχειρηματικής εν γένει κοινότητας. Μια διοργάνωση της Golf Events 18 σε συνεργασία με την + Κ Developments Karampatsos υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, η οποία στηρίζει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».