Το 11ο “Aegean Airlines Pro-Am” αγκαλιάζει το «Μαζί για το Παιδί»

Η AEGEAN στήριξε το «Μαζί για το Παιδί» μέσω της διοργάνωσης του 11ου “Aegean Airlines Pro-Am” τουρνουά γκολφ που διεξήχθη μεταξύ 22 και 25 Ιουνίου στo Costa Navarino, στη Μεσσηνία με τη συμμετοχή 63 ομάδων από 22 χώρες.

Το Aegean Airlines Pro-Am, που έχει ως στόχο την προώθηση του γκολφ στη χώρα μας ως πρόσθετου πυρήνα προσέλκυσης τουρισμού, κάθε χρόνο προσφέρει μέρος των εσόδων του τουρνουά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που στηρίζουν ευπαθείς ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτό, το  φετινό τουρνουά, προσέφερε το συνολικό ποσό των 8.000 ευρώ για την υποστήριξη των παιδιών που αγκαλιάζουν τα σωματεία-μέλη του «Μαζί για το Παιδί». Την επιταγή παρέδωσε ο κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, Πρόεδρος της AEGEAN και Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Aegean Airlines Pro-Am, στον  εκπρόσωπο της Ένωσης κ. Γιάγκο Οικονομίδη.

Σταθερός συμπαραστάτης του «Μαζί για το Παιδί», η AEGEAN, συμβάλει ουσιαστικά στις δράσεις της Ένωσης για  τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Φωτο: (αριστερά προς δεξιά) ο κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, Πρόεδρος της AEGEAN και Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Aegean Airlines Pro-Am, με τον εκπρόσωπο της Ένωσης κ. Γιάγκο Οικονομίδη.