Τα Ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» & «King George» στηρίζουν το «Μαζί για το Παιδί»

Με αφορμή τα Χριστούγεννα, μία από τις ωραιότερες περιόδους του χρόνου, το «Μαζί για το Παιδί» και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια ένωσαν τις δυνάμεις τους για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο loby του ξενοδοχείου. Η εκδήλωση που ακολούθησε μετέφερε το πνεύμα των εορτών με αισιόδοξα μηνύματα και νότες που ταξίδεψαν όλους τους παρευρισκόμενους από την παιδική χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού Θεμιστοκλής. 

Τα 10.000 λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε λιγότερο από το να γεμίσουν φως και ελπίδα μικρούς και μεγάλους που παρακολουθούσαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πρωταγωνιστή τα αστραφτερά στολίδια σε συνδυασμό με την μαγική ατμόσφαιρα. 

Εκτός όμως από την εκδήλωση, τον στολισμό του δέντρου αλλά και του περιβάλλοντα χώρου η μαγεία των Χριστουγέννων θα συνεχίσει να σκορπίζει χαρά και ελπίδα. Το ξενοδοχείο από την 1/12/2024 και για τους επόμενους 10 μήνες για κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall οι επισκέπτες θα μπορούν να δωρίσουν το ποσό των 2ευρώ για την στήριξη του έργου του Μαζί για το Παιδί, ώστε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το όραμα μας για την δημιουργία σύγχρονων εκπαιδευτικών χώρων σε ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. 

Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!