Τρέχουμε στο 3ο Live Well Event της ING για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Την Κυριακή του Θωμά, 19 Απριλίου στις 11:00 π.μ.  σας  περιμένουμε στο 3ο  Live Well Event της ING να τρέξουμε στη διαδρομή των 5χλμ για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»! Με αφετηρία  την  πλατεία Συντάγματος θα απολαύσουμε το ιστορικό κέντρο της Αθήνας τρέχοντας ή περπατώντας για καλό σκοπό!

Για πρώτη φορά φέτος , θα υπάρχει χρονομέτρηση της διαδρομής των 5 χιλιομέτρων, με κόστος συμμετοχής μόλις €5  που θα διατεθεί εξολοκλήρου στην  Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στη διεύθυνση http://www.nnlivewell.gr/ 

Πέραν των εσόδων που θα διατεθούν στην Ένωση από τους συμμετέχοντες στη χρονομετρημένη διαδρομή των 5χλμ, η ING θα διαθέσει χρηματικό ποσό για τους σκοπούς της Ένωσης, μέσω της παρουσίας πρεσβευτών την ημέρα της εκδήλωσης.

Το 3ο Live Well event συνδιοργανώνεται από την ING και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). 

Δείτε εδώ το χάρτη της διαδρομής, δηλώστε συμμετοχή στη χρονομετρημένη διαδρομή των 5χλμ και υποστηρίξτε τις δράσεις μας!