Η ΠΕΑΝΔ στο 3ο Christmas Market του Politia Tennis Club

Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τα Christmas Markets αποτελούν παράδοση πολλών Ευρωπαϊκών πόλεων και χαρίζουν απλόχερα τη μαγεία των Χριστουγέννων στους επισκέπτες τους. Mετά την περσινή & προπέρσινη μεγάλη επιτυχία, το Politia Tennis Club διοργανώνει και φέτος το Christmas Market στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του και μας προσκαλεί όλους να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων!

Σε ένα πολύ ζεστό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον μικροί και μεγάλοι θα ζητήσουν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, θα κάνουν χριστουγεννιάτικες αγορές και θα απολαύσουν εκπλήξεις που προσφέρουν γέλιο και χαρά από το Θέατρο Σκιών στον παραμυθένιο παιδότοπο του Christmas Market.

Μέσα στη μαγική ατμόσφαιρα, με τη γιορτινή μουσική, τις λαχταριστές λιχουδιές και το υπέροχο ζεστό κρασί Gluhwein, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα από τις 50 γνωστές εταιρίες που θα βρίσκονται εκεί.

To Politia Tennis Club στο φετινό Christmas Market θα στηρίξει μεταξύ και άλλων φορέων το πολύτιμο έργο της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος Κατά Του Νεανικού Διαβήτη.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Είσοδος Ελεύθερη