Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου!

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 21.00 σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε ένα διαφορετικό διαδικτυακό σεμινάριο, μια virtual συνάντηση που θα αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και που ταυτόχρονα θα στηρίξει τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Στόχος Σεμιναρίου
Να γίνουμε μια αλυσίδα αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές στο σεμινάριο θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Περιγραφή  σεμιναρίου
Η ελεύθερη βούληση είναι ένα δώρο! Ο κάθε άνθρωπος αποτελείται από διαφορετικές δυνατότητες και ικανότητες. Οι δυνατότητες μας όμως περιορίζονται από καθημερινές καταστάσεις. Πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε και να αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία;

Πως θα διαλέξουμε τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε; Πως θα αντικρίσουμε  φόβους που μας ταλανίζουν αλλά μπορούμε εν τέλει να τους αντιμετωπίσουμε.Βούληση, όνειρα, σχέδια ζωής, μέθοδοι, αντιμετώπιση φόβων. Όλα αυτά για να συναντήσουμε την αυθεντικότητα μας. 

Ενδιάμεσα θα υπάρχουν διαλείμματα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικές αναπνοής για αντιμετώπιση του άγχους πάντα με συνοδεία κατάλληλης μουσικής.

Συμμετοχή

Με ένα απλό κλικ ΕΔΩ μπορείτε να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο και να συμβάλλετε και εσείς ουσιαστικά στο να στηρίξουμε τα παιδιά του «Μαζί για το Παιδί».
• Εγγραφή για Νοέμβριο 35€
• Εγγραφή για Δεκέμβριο 50€

Λίγα λόγια για τον Σταύρο Μπαρούτα
Ο Σταύρος Μπαρούτας είναι Chartered Manager (CMgr) και μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων Subject Matters του Chartered Management Institute και μερικά χρόνια πριν πιστοποιήθηκε ως Certified Innermetrix Consultant για την Ελλάδα και πιο πρόσφατα ως Intelligent Leadership Executive Coach, πιστοποιημένος από τον John Mattone, τον κορυφαίο executive coach του κόσμου. Στον ελεύθερο χρόνο του καθοδηγεί και συμβουλεύει συγκεκριμένα στελέχη και εταιρείες, καθώς επίσης παρέχει διδασκαλία σε προγράμματα MBA. Περισσότερα https://baroutas.com

Όλα τα έσοδα του σεμιναρίου διατείθονται για την στήριξη της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”.