«Χορεύω, άρα επικοινωνώ»| Παιδιά βοηθούν άλλα παιδιά με την στήριξη της TRAFIGURA!

Το «Χορεύω, άρα επικοινωνώ» είναι μια ιδιαίτερη παράσταση σύγχρονου χορού  που πραγματοποιείται στη Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Πρόκειται για σύγχρονο χορό και πρωτότυπες χορογραφίες από παιδιά, εφήβους και οικογένειες των Παιδικών Χωριών SOS που με τη δράση τους αυτή βοηθούν τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Στόχος της παράστασης είναι η ενίσχυση της δημιουργικότητας, της αυτοπεποίθησης, της συνεργασίας και της επικοινωνίας των συμμετεχόντων μέσα από την τέχνη του χορού.

Τα έξοδα της προετοιμασίας και της παράστασης καλύφθηκαν από την Trafigura Maritime Logistics, εταιρία που δραστηριοποιείται στο ναυτιλιακό τομέα, οι εργαζόμενοι της οποίας συγκέντρωσαν τις γενναιόδωρες χορηγίες συνεργαζόμενων ναυτιλιακών επιχειρήσεων για το σκοπό αυτόν.

Καθώς οι δωρεές ξεπέρασαν κατά πολύ το κόστος της παραγωγής, η Τrafigura, σε συνεργασία με το Trafigura Foundation που εδρεύει στη Γενεύη, διπλασίασε το ποσό της χορηγίας, ώστε τα επιπλέον χρήματα να διατεθούν για να καλυφθούν οι ανάγκες του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τον εφοδιασμό ιδρυμάτων που εξυπηρετούν παιδιά και οικογένειες σε ανάγκη.

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 7 €, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5 €, Συνοδός ΑΜΕΑ: 7 €

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ