Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Μαζί για το Παιδί στηρίζεται από το «Enterprise & Marine»

Το Μαζί για το Παιδί και το «Enterprise & Marine» ολοκλήρωσαν με επιτυχία το φιλανθρωπικό τους γκαλά με την προσέλευση να ξεπερνά τους 650 καλεσμένους που παρευρέθηκαν προκειμένου να στηρίξουν το έργο του οργανισμού

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου 2024 στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, ενώ παρευρέθηκαν περισσότερες από 55 εταιρείες και 600 σημαντικά στελέχη της επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας της Ελλάδας, τα οποία τίμησαν με την παρουσία τους το γεγονός. Στο αγωνιστικό κομμάτι, 144 αθλητές γκολφ συμμετείχαν στο τουρνουά, επιδεικνύοντας πνεύμα ευγενούς άμιλλας. Η κορυφαία αθλητική φιλανθρωπική διοργάνωση γκολφ προσελκύει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερους καλεσμένους, χορηγούς και υποστηρικτές, επιτυγχάνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 40.000€ για την ενίσχυση του έργου του «Μαζί για το Παιδί».

Ο εμπνευστής και διοργανωτής του «Enterprise & Marine», προπονητής αθλητών, Α΄ Κατηγορίας P.G.A. γκόλφερ, Παναγιώτης Καραντζίας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βλέπω τη διοργάνωση να μεγαλώνει κάθε χρόνο. Οι στόχοι που είχαμε ορίσει έχουν επιτευχθεί. Τόσο η θετική ανταπόκριση όσο και οι κριτικές που λάβαμε αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τη συνέχεια. Είμαστε υπερήφανοι για τη μαζική συμμετοχή μέσω της οποίας προέκυψε σημαντική συνεισφορά στον σπουδαίο σκοπό του «Μαζί για το Παιδί». Αυτό καταδεικνύει την πραγματική επιτυχία της εκδήλωσης».