Με τη δωρεά του Ομίλου Folli Follie ολοκληρώθηκαν 10 έργα με χιλιάδες αποδέκτες. Ευχαριστούμε!

Με τη δωρεά ύψους €80.000 του Ομίλου Folli Follie, ολοκληρώθηκαν 10 έργα με χιλιάδες αποδέκτες σήμερα και δεκάδες χιλιάδες αποδέκτες στο μέλλον!

Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι
H Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κατάφερε να καλύψει πάγια λειτουργικά έξοδα της αποθήκης του κέντρου αλληλεγγύης «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», βοηθώντας στο να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του και να διανείμει μέσα σε 6 μήνες ανθρωπιστική βοήθεια σε 1.105 οικογένειες και 3.215 παιδιά!

Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
Αγορά τέσσερων σχολικών λεωφορείων ειδικά εξοπλισμένα  για τη μεταφορά ατόμων με κινητική αναπηρία, μεταφέρουν καθημερινά, 40 παιδιά από όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής, προς το Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Πόρτα Ανοιχτή στην Αργυρούπολη και πίσω στα σπίτια τους με ασφάλεια εδώ και ένα χρόνο!

Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»
Χάρη στη δωρεά του Ομίλου Folli Follie, 16 άπορες  οικογένειες οι οποίες απειλούνταν με έξωση, κατάφεραν να παραμείνουν στην οικογενειακή εστία με τα ανήλικα παιδιά τους και 7 επιπλέον οικογένειες  που ζούσαν στο σκοτάδι για πολλούς μήνες, ηλεκτροδοτήθηκαν ξανά!

Ίδρυμα «Παιδική Στέγη»
 Ένας ολοκαίνουριος χλωροτάπητας σκέπασε όλη την αυλή της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ στον Πειραιά. Οι μικροί μας φίλοι όχι μόνο παίζουν σε ένα χαρούμενο και ασφαλέστερο περιβάλλον, αλλά όταν είναι μέσα, χαζεύουν και την καινούργια τους αυλή από τα παράθυρα!

«Μέριμνα» Εταιρεία για τη φροντίδα παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο

Περισσότερα από 150  παιδιά που ήρθαν αντιμέτωπα με την αρρώστια και το θάνατο και στηρίχθηκαν από τα κέντρα της Μέριμνας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είχαν τα δικά τους κουτιά αναμνήσεων για φέτος και έκαναν τις συνεδρίες τους σε θερμαινόμενους χώρους!

Σωματείο «Πνοή» Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού
Εκατοντάδες νεογέννητα παιδιά θα εξυπηρετούνται εφεξής, από την Α΄ Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας (ΜΕΝ) Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», με την αγορά ενός Ρινικού Νεογνολογικού Μηχανήματος που ήταν σε έλλειψη!

Ίδρυμα «Η Θεοτόκος»
Περισσότερα από 450 παιδιά με νοητική υστέρηση και άλλες αναπηρίες, που εκπαιδεύονται ετησίως στο Ίδρυμα Θεοτόκος, θα έχουν από εδώ και πέρα πρόσβαση, σε παιδαγωγικά εκπαιδευτικά εργαλεία Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης, απαραίτητα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους!

Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά»
Πάνω από 55 παιδιά με σοβαρές αναπηρίες, που διαμένουν μόνιμα μέσα στο οικοτροφείο «Χαρά», τρώνε καθημερινά σε ανακαινισμένους χώρους τραπεζαρίας που εκτίνονται σε 3 ορόφους!

Πανελλήνια Ένωση Αγώνα Κατά του Νεανικού Διαβήτη
Περισσότερα από 3.000 παιδιά και οικογένειες με Νεανικό Διαβήτη, από την Αθήνα και την επαρχία, έχουν στα χέρια τους το ενημερωτικό φυλλάδιο της ΠΕΑΝΔ, με οδηγίες για τα άτομα με διαβήτη και περισσότερα από 100 άτομα παρακολουθούν δωρεάν βιωματικά σεμινάρια για τη διαχείριση του διαβήτη, σε ξενοδοχείο που καλύφθηκε εξολοκλήρου γι’ αυτό το σκοπό, ενώ προσλήφθηκε και ένας διοικητικός υπάλληλος με μερική σχέση εργασίας!

Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» Κ.Α.Σ.Π. 
Το εργαστήριο Υποστηρικτικής Τεχνολογίας του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» Κ.Α.Σ.Π., αναβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τα 100 παιδιά με κινητικές αναπηρίες που εξυπηρετεί ετησίως, προσφέροντάς τους ειδικά βοηθητικά παιχνίδια και εργαλεία!

Σας ευχαριστούμε!