Συμμετέχουμε στην εκδήλωση “Human Being Human”

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015,συμμετέχουμε μαζί με άλλες κοινωφελείς οργανώσεις στη γιορτή που διοργανώνει η κοινότητα της Σχολής Μωραΐτη (μαθητές, απόφοιτοι, γονείς & καθηγητές) για τον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες, με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραστάσεις, βιωματικά εργαστήρια, εκθέσεις, ομιλίες, προβολές και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους που έχουν δημιουργηθεί από τις παρακάτω

κοινωφελείς οργανώσεις:

ActionAid Ελλάς, Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Δεσμός, Ένα παιδί ένας κόσμος, Ευ Ζην – Κοινωνικός Συνεταιρισμός, Hellenic Hope, Homestart, Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», Ένωση «Μαζί για το Παιδί», MDA Ελλάς, Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», Μέριμνα, Μπορούμε, Ψυχογηριατρική Εταιρεία ο «Νέστωρ», Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.), Ινστιτούτο Prolepsis/Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ, Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.), Themelia, Φίλοι του Θεοτόκος, Library4all, Μικροί Γίγαντες, Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού η «Πνοή», Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά», Ψ-Δίκτυο.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ

Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στη Σχολή Μωραΐτη (Αγ. Δημητρίου & Παπαναστασίου, Π. Ψυχικό).

Γιατί όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, αυτό που μας ενώνει, σε οτιδήποτε κάνουμε, σκεφτόμαστε, αγαπάμε και ονειρευόμαστε από την ώρα που γεννιόμαστε είναι η λέξη «άνθρωπος».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, στο 210 6756970, στο info@sasm.gr ή στο