Έναρξη εγγραφών για το No Finish Line τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα

Το No Finish Line πιστό στο ανοιξιάτικο ραντεβού του επιστρέφει στην Αθήνα το ερχόμενο Μάϊο (10-14) στη Αγορά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου αφιερωμένος στο «Μαζί για το Παιδί», στον οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες, αθλητές και αθλούμενοι, σύλλογοι και σχολεία, οργανισμοί και εταιρείες, ανοίγει σήμερα τις εγγραφές για 10.000 θέσεις.

Οι διοργανωτές καλούν για 7η συνεχόμενη χρονιά τον κόσμο να στηρίξει το μοναδικό στο είδος του αγώνα, συμμετέχοντας και καταγράφοντας χιλιόμετρα είτε τρέχοντας είτε περπατώντας, ετοιμάζοντας όπως κάθε πολλές παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις, χάρη στις οποίες το No Finish Line πέραν του φιλανθρωπικού του χαρακτήρα, έχει καθιερωθεί και ως το κορυφαίο αθλητικό-κοινωνικό-ψυχαγωγικό γεγονός της χρονιάς.

Οι εγγραφές για τον αγώνα του Μαίου 2023 άνοιξαν για τον 100ωρο φιλανθρωπικό αγώνα. Οι εγγραφές άνοιξαν επίσης και για τους δύο αγωνιστικούς υπερμαραθωνίους 100 και 24 ωρών. 

Για την εγγραφή σας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nflathens.com και επιλέξτε τον αγώνα που επιθυμείτε να συμμετέχετε εφόσον έχει ανοίξει η διαδικασία εγγραφής για το συγκεκριμένο αγώνισμα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως, σε έναν αγώνα όπου το κάθε χιλιόμετρο μετράει!