Γιατί κάθε παιδί, αξίζει να είναι παιδί.

Καντε μια δωρεά

Κοινωνικό Αποτύπωμα

00

Χρόνια Προσφοράς

00

Φορείς παιδικής προστασίας

00

Σημεία στην Ελλάδα

00

Παιδιά στηρίξαμε το 2020

Είπαν για εμάς

Μαρίλια Αλεξίου

Εθελόντρια

Η εμπειρία μου ως εθελόντρια στο «Μαζί Για το Παιδί» ήταν ένα όμορφο ταξίδι με ανταμοιβή την χαρά της προσφοράς. Η εθελοντική μου εργασία αφενός ήταν ένα όχημα για να προσφέρω έργο σε παιδιά, οικογένειες, και σε δράσεις οπου υπήρχε ανάγκη, ενώ με γέμισε με τη χαρά της δημιουργικότητας και την αίσθηση ότι η κάθε μέρα μου είχε ουσία. Με θετική ενέργεια, χρόνο και ανθρωπιά μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας ώστε να απαλύνουμε στο ελάχιστο την καθημερινότητα κάποιων παιδιών και οικογενειών σε ανάγκη.

Αλίκη Τσιαμούρα

Πρόεδρος Δ.Σ. της Ένωσης Κυριών Δράμας

Για την ακριτική Δράμα η συνεργασία της Ένωσης Κυριών-Σ.Α.Φ. με την Ένωση Μαζί για το Παιδί είναι μια ανάσα ανακούφισης για τους συνανθρώπους μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας. To Μαζί για το Παιδί στέκεται πάντα δίπλα μας, αρωγός στο πολύπλευρο έργο μας και μας υποστηρίζει σε κάθε προσπάθεια, είτε μέσω τηλεδιασκέψεων από το καταρτισμένο προσωπικό της, είτε μέσω υλικής υποστήριξης. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρετε.

Mιχάλης Πρίντζος

Διευθυντής Προγράμματος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μακρόχρονη συνεργασία μας με την Ένωση Μαζί για το Παιδί. Η βοήθεια μας δεν είναι παρά μια μικρή στήριξη στο καθημερινό έργο του προσωπικού και των εθελοντών σας. Η συνεργασίας μαζί σας ήταν μια πραγματικά όμορφη εμπειρία για όλους εμάς στην Ελληνική Πρωτοβουλία.