Το Taste the Fashion υποστηρίζει το Μαζί για το Παιδί

Η φετινή διοργάνωση του Taste the Fashion | The 5th Element στήριξε τα παιδιά του Μαζί για το Παιδί, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου στο Hilton Αθηνών.

Ένα πρωτοποριακό fashion & gourmet charity dinner μία ολοκληρωμένη αισθητική εμπειρία συνδύασε  την εξαιρετική γεύση με το εξαιρετικό θέαμα επιστρατεύοντας την υψηλή γαστρονομία και την υψηλή ραπτική.

Ο σκοπός
Αναγνωρίζοντας την αξία αλλά και τον σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης στη ζωή των παιδιών, το Taste theFashion | The 5th Element προσέφερε μέρος των εσόδων της εκδήλωσης στην υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μαζί για το Παιδί που αγκαλιάζουν περισσότερα από 5.000 παιδιά κάθε χρόνο.

Οι πρωταγωνιστές
Τρεις πρωτοπόροι Έλληνες σχεδιαστές και τρεις κορυφαίοι Έλληνες chefs, ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση μιας απολαυστικής και θεαματικής βραδιάς που γιορτάζει τη φύση και το ανθρώπινο ταλέντο σε όλα τα επίπεδα.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας του Balthazar και του Different & Different, ο Στέλιος Παρλιάρος των Sweet Alchemy και o Κώστας Αθανασίου του Hilton Aθηνών εμπνεύστηκαν φέτος από τις ιδιαίτερες συλλογές των Σωτήρη Γεωργίου, Στέλιου Κουδουνάρη και Δημήτρη Πέτρου, και συνέθεσαν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό μενού, που παρουσιάστηκε παράλληλα με τα fashion shows που το ενέπνευσαν, με στόχο μία ολοκληρωμένη εμπειρία για τους συμμετέχοντες.