Ευχαριστούμε τη Bayer Hellas!

Με την ευγενική δωρεά του ποσού των 5.000 ευρώ από τη Bayer Hellas στο «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καταφέραμε να βοηθήσουμε 219 οικογένειες και 67 παιδιά!

Συγκεκριμένα το ποσό της δωρεάς αξιοποιήθηκε για να αγοραστούν τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής για 219 οικογένειες και σχολικός εξοπλισμός  το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο στο απομακρυσμένο χωριό του Βώλακα Δράμας, όπου φοιτούν 67 μικροί μαθητές!

H Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με την Οργάνωση “Panos & Cressida 4 life” μπόρεσε να ανταποκριθεί στο αίτημα του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Βώλακα Δράμας, που είχε μεγάλη ανάγκη σε σχολικό εξοπλισμό και εξειδικευμένα βοηθήματα! Χάρη στη στήριξη της Bayer Hellas η Ένωση αγόρασε 146 τεμάχια σε σχολικά είδη και εξοπλισμό και η “Panos & Cressida4 life”  φρόντισε, ώστε η βοήθεια να φτάσει στα χέρια των παιδιών στο απομακρυσμένο χωρίο της Δράμας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας το καλό μεγαλώνει και φτάνει ακόμα πιο μακριά!

Επιπλέον, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε συνολικά 1.568 τεμάχια σε τρόφιμα διαθέτοντάς τα σε 112 οικογένειες μέσω των συνεργαζόμενων φορέων:
-Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίας Παρασκευής 
-Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αιγάλεω 
-Οργανισμός «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» 
-Σωματείο «Εθελοντές του Κόσμου» 

ενώ 107 οικογένειες έλαβαν συνολικά 1.819 τεμάχια σε είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά λαμβάνοντας  μέσω από τους ακόλουθους φορείς:
-Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αχαρναί
-Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Περιστερίου
-Δίκτυο Για Τα Δικαιώματα Του Παιδιού

Ευχαριστούμε θερμά τη Bayer Hellas που είναι δίπλα μας και την οργάνωση “Panos & Cressida 4 life” για την άριστη συνεργασία! Ενώνοντας τις δυνάμεις μας το καλό πολλαπλασιάζεται  και φτάνει ακόμα πιο μακριά!

Η ισχύς εν τη ενώσει!