Η Sportingodds στηρίζει δυναμικά τη δράση του «Μαζί για το Παιδί»

Η Sportingodds που παρέχει της υπηρεσίες της στον ιστότοπο της Sportingbet, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του online gaming, συνεχίζει την υποστήριξη της στο «Μαζί για το Παιδί», στο πλαίσιο των σημαντικών πρωτοβουλιών που υλοποιεί στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Συγκεκριμένα, γίνεται αρωγός στο πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», που στοχεύει στη συγκεντρώση ειδών πρώτης ανάγκης για τον εφοδιασμό των οικογένειων σε ανάγκη παραχωρώντας στην Ένωση ένα καινούριο βαν για αποκλειστική χρήση στο συγκεκριμένο προγράμμα. Με αυτόν τον τρόπο η Sportingodds συνεισφέρει ουσιαστικά στο πρόγραμμα προσφερόντας τη δυνατότητα  να παραδίδονται άμεσα και όποτε χρειαστούν  τα είδη πρώτη ανάγκης στηρίζοντας αποτελεσματικά τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη. 

Ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος της Sportingbet, δήλωσε: «Η χορηγική υποστήριξη ενός φορέα, όπως το «Μαζί για το Παιδί»,  που έχει διακριθεί για το σημαντικό έργο του, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε για τα παιδιά που μας χρειάζονται. Το να εστιάζουμε σε δράσεις ουσίας, που φέρνουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα για την κοινωνία είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θέτουν τα παιδιά και τους νέους στο επίκεντρο».