Η ΟΠΑΠ πραγματοποιεί πάνω από 3.000 ευχές των παιδιών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η ΟΠΑΠ  χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά που υποστηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», υλοποιώντας το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια».

Στόχος του προγράμματος είναι να γίνουν πραγματικότητα  πάνω από 3.000 παιδικές ευχές ενώ με την ολοκλήρωση του θα υλοποιηθούν έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις των 10 Σωματείων της Ένωσης καθώς και σε τρεις ακόμα συνεργαζόμενους με την Ένωση φορείς, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα των παιδιών.

Τα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν μέσα στις αρχές του 2016,αφορούν κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμό υπηρεσιών και εγκαταστάσεων στα 10 Σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» καθώς και σε τρεις ακόμα συνεργαζόμενους με την Ένωση φορείς.

Περισσότερα από από 3.000 παιδιά έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να  εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Με την παράδοση του δώρου, στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση της ΟΠΑΠ σε κάθε εμπορικό κέντρο, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα αναμνηστικό δώρο για να θυμούνται πάντα τη σημαντική αυτή προσφορά για το καλό των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Κάθε παιδική ζωγραφιά είναι μια χριστουγεννιάτικη ευχή που κάνουμε όλοι μαζί πραγματικότητα!