ΜΕΛΙSSES «ΜΑΖΙ…οι παρέες γράφουν ιστορία» 12/9, Ηρώδειο

Οι MEΛΙSSES στηρίζουν τα παιδιά της  Ένωσης «Μαζί για το παιδί» με μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού,  αφιερωμένη στις «παρέες που γράφουν ιστορία», την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21.00.  

Μέσα από τη δική τους μουσική και ενορχηστρωτική «ματιά», οι MEΛΙSSES  (Χρήστος Μάστορας, Κώστας Μαυρογέννης και Θάνος Λαΐτσας) θα παίξουν μερικά από τα πιο διαχρονικά κι αγαπημένα τραγούδια ελληνικών συγκροτημάτων. Θα μας θυμίσουν θρυλικά τραγούδια που έχουν μείνει στις καρδιές μας και που συμβολίζουν   τη δύναμη της ομάδας αλλά και την έννοια του «Μαζί» στην τέχνη της Μουσικής. 

Οι ΜΕΛΙSSES θα συνθέσουν ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια σταθμούς των μουσικών συγκροτημάτων, από τους Forminx μέχρι τους  Φατμέ και από τους Xάρη και Πάνο Κατσιμίχα μέχρι τα «Υπόγεια Ρεύματα» και τα «Ξύλινα Σπαθιά», ενώ παράλληλα θα παίξουν και  μεγάλες επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία .

Από τη μουσική παρέα βέβαια δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι, τρείς από τους σπουδαιότερους frontmen εμβληματικών συγκροτημάτων της χώρας που έχουν αφήσει εποχή.  Ο Πασχάλης που με τους Olympians από τα μέσα  της δεκαετίας τoυ 1960 εισήγαγε ευρωπαϊκούς ρυθμούς στα εγχώρια μουσικά πρότυπα θεμελιώνοντας το δρόμο για την ελληνική pop, ο Μπάμπης Στόκας που με τους Πυξ Λαξ τα τελευταία 30 χρόνια αποτελούν το πιο επιτυχημένο και επιδραστικό rock  συγκρότημα της χώρας μας και ο Κώστας Τουρνάς, που με τους πρωτοποριακούς Poll  τάραξε τα νερά της ελληνικής μουσικής και καθιέρωσε το δικό του μοναδικό  ύφος  τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός. 

Στην παρέα θα βρίσκεται και η Παυλίνα Βουλγαράκη μια τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για το ύφος και το ήθος της. 

Οι MEΛΙSSES θυμούνται και τιμούν  τα μουσικά συγκροτήματα της Ελλάδας και αφιερώνουν αυτή τη μοναδική συναυλία στις «παρέες που γράφουν ιστορία».  

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών  της  Ένωσης  «Μαζί για το Παιδί». 

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 

Τιμές εισιτηρίων:
• Κάτω Διάζωμα | Διακεκριμένη: 90 €, Α’ Ζώνη: 70 €, Β’ Ζώνη: 60 € , Γ’ Ζώνη: 50 €
• Άνω Διάζωμα: 35 €, 25 € 
• Μειωμένα (περιορισμένη ορατότητα) & AMEA: 15€ 

Σημεία Προπώλησης
Ticket Services
• Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου),  Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο (10.00-14.00)
• Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
• Ηλεκτρονικά, όλο το 24ωρο, μέσω της ιστοσελίδας ΕΔΩ 

Παραγωγή: PANIK LIVE