Εκκίνηση στο 5o Νο Finish Line Athens

Εκατοντάδες δρομείς θα τρέξουν στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν τις προσπάθειες της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», αφού το απόγευμα της  Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 19:00 ξεκινά το No Finish Line το οποίο θα γίνει για 5η φορά στην Ελλάδα.

Μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών του No Finish Line, έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 13.00, οι δρομείς μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν,  για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα σε προκαθορισμένη κυκλική διαδρομή στο ΟΑΚΑ. Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί».

Συμμετοχές
Θέσεις για συμμετοχή υπάρχουν ακόμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν στη Γραμματεία του Αγώνα, από την Τετάρτη 29/9 στις 10:00 συνεχόμενα έως και μια ώρα πριν την λήξη του αγώνα στις 3 Οκτωβρίου στις 13:00 στον χώρο της διεξαγωγής, που βρίσκεται ανάμεσα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το Ολυμπιακό Μουσείο στο Golden Hall. 

Τα μέτρα προστασίας
Στο No Finish Line θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ θα διεξαχθεί μόνο με τη συμμετοχή εμβολιασμένων ή ατόμων που έχουν νοσήσει και με ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων τα 5.000 άτομα. Για τους μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών, απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα από self-test 24 ώρες πριν από την ημέρα συμμετοχής στον αγώνα.

 

Το μήνυμα του πρεσβευτή του Νο Finish Line, Περικλη Ιακωβάκη