8ο No Finish Line για το «Μαζί για το Παιδί»

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το No Finish Line Athens και το «Μαζί για το Παιδί» παίρνουν θέση εκκίνησης την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ώρα 09:30.  Περιμένουμε μικρούς και μεγάλους ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συμμετοχή στον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα της Ελλάδας που γίνεται αποκλειστικά για την ενίσχυση του «Μαζί για το Παιδί».

Η πλατφόρμα των εγγραφών έχει ανοίξει και σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο φιλανθρωπικό 100ωρο τον κεντρικό αγώνα του No Finish Line Athens που είναι αφιερωμένος στο «Μαζί για το Παιδί», καθώς επίσης και στο αγωνιστικό 100ωρο των ελίτ αθλητών-τριών αλλά και στο αγωνιστικό 24ωρο των ελίτ αθλητών-τριών.

Η εκκίνηση του 8ου NFL Athens θα δοθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ώρα 09:30 στην Αγορά του ΟΑΚΑ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας σε έναν αγώνα κυκλικής διαδρομής ενός χιλιομέτρου!

Σκοπός όλων των συμμετεχόντων είναι η καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση των προγραμμάτων του «Μαζί για το Παιδί».

Τρόποι Εγγραφής

Οι ατομικές εγγραφές στο «Charity Run» γίνονται ηλεκτρονικά έως 4 Απριλίου 2024 στο nflathens.com επιλέγοντας το συγκεκριμένο αγώνισμα και συμπληρώνοντας τη φόρμα ατομικής συμμετοχής. Οι ομαδικές συμμετοχές γίνονται ξεχωριστά και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία συμμετοχών στο teams@nflathens.com

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε σε έναν αγώνα…από καρδιάς!