«Ευχοστολίδια» ΟΠΑΠ: 3.273 παιδικές ευχές έγιναν πραγματικότητα

Χαμόγελα σε 3.273 παιδιά που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε η ΟΠΑΠ, μέσα από την πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης «Ευχοστολίδια». Χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και οι εργαζόμενοι  της ΟΠΑΠ, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της εταιρείας και έσπευσαν να προσφέρουν χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, δίνοντας ζωή στις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους.

Τα πρόσωπα των παιδιών της Ένωσης «έλαμψαν» από χαρά στην εορταστική εκδήλωση για την παράδοση των δώρων που υλοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές από την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μοίρασαν τα δώρα μαζί με τους εκπροσώπους της ΟΠΑΠ στα παιδιά και διασκέδασαν μαζί τους, προκειμένου να συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην προσπάθεια.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποδομής που αφορούν κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμός υπηρεσιών και εγκαταστάσεων σε 13 Σωματεία που υποστηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα δημιουργικό, χαρούμενο περιβάλλον για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.