«Βουρτσίζουμε Μαζί» | Τα παιδιά της Ένωσης εκπαιδεύονται και ενημερώνονται από την AIM

H ΑΙΜ, ως ειδικός της στοματικής υγείας, πραγματοποίησε έναν κύκλο επισκέψεων σε ιδρύματα και φορείς παιδικής προστασίας που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» υλοποιώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βουρτσίζουμε Μαζί». Στόχος του  προγράμματος είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση στις σωστές συνήθειες στοματικής υγιεινής παιδιών, το οποίο γίνεται πραγματικότητα χάρη στην υποστήριξη των κατά τόπους Οδοντιατρικών Συλλόγων. 

Μέσω του προγράμματος τα παιδιά  ενημερώνονται σχετικά με την επιτακτική ανάγκη να βουρτσίζουμε τα δόντια μας καθημερινά, πρωί και βράδυ, καθώς και να αλλάζουμε οδοντόβουρτσα κάθε 3 μήνες. Μάλιστα, δεν περιορίζεται στην ενημέρωση, αλλά περιλαμβάνει και διαδραστικά παιχνίδια και υλικά που μπορούν να βοηθήσουν τους μικρούς μαθητές να κάνουν το βούρτσισμα των δοντιών, παιχνίδι!

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η ΑΙΜ, σε συνεργασία με τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, προσέφερε σε περισσότερα από 650 παιδιά της Ένωσης, ηλικίας 2 έως 13 ετών, τις οδοντόκρεμες και τις οδοντόβουρτσες που έχουν ανάγκη για τη στοματική τους φροντίδα για έναν ολόκληρο χρόνο.