Κατασκήνωση για παιδιά με Νεανικό Διαβήτη

H ΠΕΑΝΔ (Πανελλήνια Ένωση Αγώνος Κατά του Νεανικού Διαβήτη), για 25η συνεχή χρονιά  διοργανώνει κατασκήνωση για παιδιά (από 5 έως 16 ετών) με Νεανικό  Διαβήτη από 10 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2015.

Πρόκειται για  έναν μοναδικό θεσμό, δοκιμασμένο στην πάροδο των χρόνων, που στόχο έχει την εκπαίδευση και την ασφαλή ψυχαγωγία των παιδιών. Η ΠΕΑΝΔ σε συνεργασία με το  Διαβητολογικό Κέντρο «Π.&Α. Κυριακού» υπό την εποπτεία της Ανδριανής Βαζαίου, παιδιάτρου και αναπληρώτριας διευθύντριας Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής και υπεύθυνης του Διαβητολογικού Κέντρου  και τη συμμετοχή καταξιωμένων παιδο-Διαβητολόγων, πραγματοποιεί για μια ακόμη χρονιά, το υπέροχο ταξίδι αναψυχής και εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά με Νεανικό Διαβήτη, που θέλουν να ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Πρότυπης κατασκήνωσης “Sports Village Athitaki” με υψηλές προδιαγραφές, πλούσια αθλητική δραστηριότητα, ποιότητα τροφίμων, έμπειρο προσωπικό, ο σύλλογός της ΠΕΑΝΔ με εξειδικευμένη ομάδα νοσηλευτών και ιατρών που αναλαμβάνουν την 24ωρη συνεχή παρακολούθηση των παιδιών, θα χαρίσει στους συμμετέχοντες της ομάδας τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης. Μια εμπειρία γεμάτη ξεγνοιασιά, φίλους, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες, που τα αναζωογονεί, τα αναπτύσσει και τα συνοδεύει σαν μια αξέχαστη ανάμνηση για όλη τους τη ζωή.

Τόπος διεξαγωγής: παιδική κατασκήνωση “Sports Village Athitaki” στο Γραμματικό Αττικής (40 χιλιόμετρα από την Αθήνα)
Χρονική διάρκεια: από 10 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2015  (Β’ κατασκηνωτική περίοδος)
Ηλικίες συμμετεχόντων: παιδιά από 5 έως 16 ετών
Δικαίωμα συμμετοχής: παιδιά με Νεανικό Διαβήτη, αδέλφια και φίλοι αυτών

Περισσότερες πληροφορίες διαβάστε ΕΔΩ