Νέα Δωρεάν Σεμινάρια Γονέων | Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2018

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του Μαζί για το Παιδί διοργανώνει νέα δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς με θέμα:

Αυτοεκτίμηση & ο Ρόλος των Γονέων | Τετάρτη 21/11/2018,18:00-20:00

Η καλή εικόνα του παιδιού για τον εαυτό του μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που το συνοδεύει σε όλη του τη ζωή. Πώς χτίζεται όμως και τι συμβαίνει όταν η αυτοεκτίμηση είναι χαμηλή; Ποιος είναι ο ρόλος του γονέα και πώς μπορεί να ενισχύσει το παιδί του, ώστε να έχει θετική εικόνα για τον εαυτό του; Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της διαδικασίας διαμόρφωσης της αυτοεκτίμησης του παιδιού και ο ρόλος του γονέα σε αυτή.

Ο αριθμός συμμετοχών έχει συμπληρωθεί.

Σεξουαλικότητα & Εφηβεία | Δευτέρα 3/12/2018,18:00-20:00

Η εφηβεία είναι μια περίοδος με πολλαπλές προκλήσεις για τους εφήβους, τους γονείς τους και την μεταξύ τους σχέση. Η διαμόρφωση της σεξουαλικής ταυτότητας και η εκδήλωση της σεξουαλικότητας συνοδεύουν τις σωματικές, νοητικές και ψυχικές αλλαγές της εφηβείας και προκαλούν συχνά προβληματισμό, αμηχανία ή/και συγκρούσεις στην σχέση των γονιών με τους έφηβους.
Στα πλαίσια του ψυχοεκπαιδευτικού σεμιναρίου «Σεξουαλικότητα και εφηβεία» θα δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να ενημερωθούν για την εφηβεία και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεται η σεξουαλικότητα σε αυτή την ηλικία, να κατανοήσουν καλύτερα το βίωμα του παιδιού τους, και να διερευνήσουν πως θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα τους σε αυτή την δύσκολη και απαιτητική περίοδο της ζωής τους.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας.