Μικροί και μεγάλοι τρέχουν το δικό τους «100αρι στον Μαρινόπουλο» για καλό σκοπό!

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της μεγάλης εμπορικής καμπάνιας της εταιρείας «100αρι στον Μαρινόπουλο», η Μαρινόπουλος Α.Ε. διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 12:00 έως τις 15:00, στο κατάστημα Carrefour στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park.

Η εταιρεία προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παίξουν και να διασκεδάσουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα κι έξω από το κατάστημα και να τρέξουν το ατομικό τους «100αρι» συμμετέχοντας ενεργά στην υποστήριξη του Κέντρου Ειδικών Αναγκών «Η ΧΑΡΑ» στην Παλλήνη.

Μικροί και μεγάλοι, παρέα με τη Χριστίνα Λαμπίρη, μέσα στο κατάστημα και την ολυμπιονίκη στίβου Πηγή Δεβετζή, έξω από το κατάστημα, μπορούν να … φορέσουν τα αθλητικά τους και να δηλώσουν συμμετοχή στους «αγώνες» προσφέροντας με τη συμμετοχή τους πολύτιμη βοήθεια σε παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η XΑΡΑ» αποτελεί μία στέγη φιλοξενίας η οποία παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα σε παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, βαριά νοητικά και κινητικά προβλήματα, ψυχικές διαταραχές, αυτισμό καθώς και με σύνδρομο Down. Το σωματείο είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες της Ένωσης, την οποία η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει εδώ και ένα χρόνο με την ενέργεια «Είναι σημαντικό Να Προσφέρεις».

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί για τη Μαρινόπουλος Α.Ε. αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς της, όχι απλώς ως πρόθεση ή συμπληρωματική πρωτοβουλία, αλλά ως αρχή της εταιρικής της λειτουργίας,  εστιάζοντας στη θετική συνεισφορά στις τοπικές κοινωνίες, σε όλη την έκταση του δικτύου της.