ΟΤΕ & COSMOTE δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Για άλλη μια χρονιά, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα 10 κοινωφελή σωματεία της ήταν ανάμεσα στους (16) κοινωφελείς οργανισμούς στους οποίους μοιράστηκαν 550.000 ευρώ σε μία ειδική εκδηλώση. Μαζί με το έργο των φορέων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν και οι 4.700 εθελοντές που καθημερινά στέκονται στο πλευρό των παιδιών.

Με το μήνυμα «Όσα και αν προσφέρουμε στα παιδιά, πάντα θα μας προσφέρουν περισσότερα», ο ΟΤΕ και η COSMOTE γιόρτασαν φέτος την στήριξή τους σε περισσότερα από 150.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη, προωθώντας παράλληλα τον εθελοντισμό των εργαζομένων.Τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, έχουν στηρίξει με πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ περισσότερους από 50 φορείς που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης παιδιών που έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, δήλωσε κατά την εκδήλωση: «Μέσα από τη στήριξη που προσφέρουμε στους φορείς που φροντίζουν τα παιδιά, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που υπερβαίνουν τον εαυτό τους και κάνουν ένα έργο που είναι και σημαντικό και δημιουργικό για λογαριασμό όλων μας».

Εκ μέρους τη Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» η κυρία Τέσσα Αραβανή, ταμίας του Δ.Σ., παρέλαβε την επιταγή για την ενίσχυση της Ένωσης και των 10 σωματείων που εκπροσωπεί.