Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο 39ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου

Στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης των μαθητών στα δημοτικά σχολεία η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου, βρέθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2014 στο 39ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών.

Στο πλάι μαθητών και εκπαιδευτικών, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος έδωσε το παρών στην παρουσίαση του έργου και των δράσεων της Ένωσης, αλλά και της αξίας της εθελοντικής προσφοράς.

Ο κ. Θεοδωράκος έδωσε συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά και στον Διευθυντή του 39ου Δημοτικού Σχολείου Στυλιανό Μπένο για την πρωτοβουλία της παρουσίασης.

Στους μαθητές δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», τον εθελοντισμό ως αξία και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αναλάβουν εθελοντικές δράσεις μέσα από το σχολικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ως γνωστόν, η  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» παρέχει υλική, πνευματική, ιατρική και ηθική υποστήριξη σε βρέφη, παιδιά, εφήβους και νέους, ψυχοκοινωνική στήριξη οικογενειών, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για το παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη.