Η Ελληνική Πρωτοβουλία στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά το «Μαζί για το Παιδί»

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-TΗΙ) προσφέρει δωρεά ύψους $165.000 στο «Μαζί Για Το Παιδί», για τη στήριξη των σωματείων-μελών του οργανισμού.

Στόχος της δωρεάς είναι η παροχή απαραίτητης φροντίδας και υποστήριξης σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας, η Ελληνική Πρωτοβουλία επιβεβαιώνει εκ νέου την δέσμευσή της για στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, οι ανάγκες των οποίων έχουν αυξηθεί σημαντικά λόγω της συνεχιζόμενης κοινωνικο-οικονομικής κρίσης. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που η Ελληνική Πρωτοβουλία προσφέρει στήριξη στην Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί».

Χάρις την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, κατά το περασμένο έτος, περισσότερα από 8.200 παιδιά, 7.830 οικογένειες, 110 ΜΚΟ από την Ελλάδα και 10 σχολεία της χώρας ήταν άμεσοι αποδέκτες της στήριξης του προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ιατρική βοήθεια και συμβουλευτική παροχή σε παιδιά και οικογένειες, καθώς και ειδική εκπαίδευση για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Στο πρόγραμμα στήριξης του «Μαζί Για Το Παιδί» συμμετείχε και η Εθνική Τράπεζα το 2015, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Ελληνική Πρωτοβουλία. Μέσω της αύξησης χρήσης του i-bank internet banking, η Εθνική Τράπεζα ενίσχυσε οικονομικά της Ένωσης με συγκεκριμένο ποσό, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή της πελατείας της στην προσφορά αγάπης και φροντίδας για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου