Η εκστρατεία «Είναι Σημαντικό να Προσφέρεις» στα Public Ψυχικού

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν μια ευχάριστη έκπληξη, για όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στο κατάστημα Public Ψυχικού:

Η παιδική χορωδία του ιδρύματος «Θεοτόκος», ήταν εκεί για να τραγουδήσει τα κάλαντα σε μικρούς και μεγάλους, στα πλαίσια της εκστρατείας «Είναι σημαντικό να προσφέρεις». Κοντά στα παιδιά, βρέθηκαν και οι πρεσβευτές της εκστρατείας, Μαρία Μπεκατώρου και Αντώνης Φώτσης, με σκοπό να καλέσουν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια για τη σίτιση άπορων οικογενειών, αγοράζοντας τις ειδικές κάρτες που διατίθενται από τα καταστήματα Carrefour και Public.

Η εκστρατεία «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» στοχεύει στη βοήθεια άπορων οικογενειών, με σκοπό να ελαφρύνει τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό των δικαιούχων, να τους βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ανακάμψουν από το σοκ της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους, να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη!

Γι’ αυτό το σκοπό, έχουν δημιουργηθεί δυο ειδικές κάρτες, των 5€ και 20€, που φέρουν την «υπογραφή» δημοφιλών εκπροσώπων της τέχνης, των ΜΜΕ και του αθλητισμού. Στο πλευρό μας στέκονται οι Παύλος Τσίμας, Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρία Μπεκατώρου, Σμαράγδα Καρύδη και ο Αντώνης Φώτσης και τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

Οι κάρτες «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» θα διατίθενται για όλο το 2014, από τα καταστήματα Carrefour και Public, ενώ τα έσοδα από τις κάρτες «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» θα ενισχύουν αποκλειστικά άπορες οικογένειες με παιδιά, – ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας ή θρησκευτικής πίστης-  που ζητούν βοήθεια από τους συνεργαζόμενους με την Ένωση φορείς. Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραπέμπονται από την Ένωση, βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων ,στα  «Κοινωνικά Παντοπωλεία» Αθήνας, Πειραιά και Θες/νίκης ανάλογα με την περιοχή όπου διαμένουν και θα ψωνίζουν από τα «Κοινωνικά Παντοπωλεία», 1 φορά την εβδομάδα και για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης, εφόσον η κατάσταση της οικογένειας παραμένει η ίδια μετά το πέρας του εξαμήνου.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία καλούν όλους όσους επιθυμούν να στηρίξουν μια οικογένεια να αγοράσουν την ειδική κάρτα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» και να επικοινωνούν με την κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης Μαζί για το Παιδί για περισσότερες πληροφορίες στο +30 210 74 82 690 ή στο socialservice@mazigiatopaidi.gr.