Οι Εορταγορές των Σωματείων μας

18-20 Νοεμβρίου, Ζάππειο Μέγαρο | Οι «Φίλοι της Μέριμνας»

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» ανοίγουν την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων Εορταγορών με το παραδοσιακό, Φιλανθρωπικό Βazaar τους, που είναι γνωστό για την πλούσια ποικιλία των αντικειμένων και, κυρίως, για τις καταπληκτικές ευκαιρίες που διαθέτει σε ρούχα και αξεσουάρ!

Μας προσκαλούν να απολαύσουμε μια μοναδική, γιορτινή ατμόσφαιρα και να περιηγηθούμε σε ένα πολύχρωμο «παζάρι», που θυμίζει παριζιάνικη ανοιχτή αγορά και προσφέρει  μια καταπληκτική ποικιλία από πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, πολλές γλυκές λιχουδιές -όπως αρωματικές σπιτικές μαρμελάδες- γούρια κι ένα σωρό υπέροχα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, καθώς και μια εκλεκτή συλλογή από εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα – όλα σε πολύ προσιτές τιμές. 

Μεγάλες είναι οι εκπλήξεις και στη λαχειοφόρο αγορά του Χριστουγεννιάτικου Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», με ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα, όπως ταξίδια,  ποδήλατα, διαμονές σε ξενοδοχεία, καλλυντικά, και πολλά άλλα. Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Βazaar, είναι:

  • Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 15.00 – 20.00 
  • Σάββατο,19 Νοεμβρίου, 10.00 – 20.00 &
  • Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 10.00 – 17.00

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Σύνταγμα»

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις του Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας»,  θα διατεθούν για το έργο και  τις υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν η Μέριμνα.

Πληροφορίες: «Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00, τηλ. 210 6842833, info@friendsofmerimna.gr

1-4 Δεκεμβρίου, Λ. Βουλιαγμένης 6, Βούλα | Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ»

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά, είδη σπιτιού, ρούχα και αξεσουάρ, έπιπλα και παιχνίδια. 

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις του Βazaar,  θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ».

Πληροφορίες στο 210 66 66 702, info@kea-hara.gr

3-4 Δεκεμβρίου, Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ., Πειραιώς & Ερμού | «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Για 22η χρονιά το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποιεί το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του με την πολύτιμη συμμετοχή των Πρεσβειών οι οποίες μας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους. Σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, οι επισκέπτες μας μπορούν να αποκτήσουν από σπιτικά γλυκά και χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι βιβλία και παιχνίδια, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Σωματείου, αφού σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων του προέρχονται από τα έσοδα αυτά.

Οι Πρεσβείες που θα συμμετάσχουν στο Bazaar μας, μέχρι τώρα, είναι οι: Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αλβανία, Αργεντινή, Αρμενία, Βιετνάμ, Βουλγαρία, Γεωργία, Γκάμπια, Γκάνα, Εσθονία, Ζιμπάμπουε, Ιταλία, Κένυα, Κίνα, Κολομβία, Κουβέιτ, Κύπρος, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μολδαβία, Μπαγκλαντές, Νότια Αφρική, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία, Φιλιππίνες.

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει με την παρουσία της η chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Το Σαββατοκύριακο του Bazaar, θα βρίσκεται στην ελληνική ταβέρνα, 12-2 το μεσημέρι, ετοιμάζοντας έναν χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο κορμό.

Πληροφορίες: 210 7293404 & 210 7215901, email: info@filoipediou.gr

10-11 Δεκεμβρίου 2022, στον Συνεδριακό Χώρο του  Ι.Π.Α.Π.«Η Θεοτόκος»

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Συνεδριακό Χώρο του Ι.Π.Α.Π. «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

Διεύθυνση: Σπύρου Θεολόγου 2, Ίλιον

Ώρες 11:00 – 17:00.

15 -16 Δεκεμβρίου 2022,  στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από εορταστικά είδη και λιχουδιές από τα χέρια των παιδιών του σωματείου, καθώς και άνθη, βιβλία, παιχνίδια και ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Και φυσικά μία μέρα γεμάτη από μουσική, χορό και τραγούδια!

Διεύθυνση: Μαρίνου Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη 164 52

Ώρες: 10.00-18.00